top of page
oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-1.jpg
VAKMEESTERS IN TAFELS

ÉCHT OAKWELL

HET VERHAAL ACHTER OAKWELL

Bij Oakwell hebben we een duidelijke missie voor ogen - het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte tafels die voldoen aan de unieke wensen van onze klanten. Onze focus ligt op het verenigen van vakmanschap, duurzaamheid en exclusiviteit om een tijdloze meerwaarde te creëren voor uw leefruimte. Onze reis begon in het schilderachtige Rijssen, waar Oakwell, het trotse zusje van Synwood Trappen werd geboren. Hier komen verfijnd vakmanschap en exclusieve ontwerpen samen. Als aanvulling op het erfgoed van Synwood zijn wij gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte tafels van uitzonderlijke kwaliteit.

oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-2.jpg
oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-3.jpg
oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-4.jpg

Gertjan Haase

VISIONAIR VAKMAN
Ontmoet Gertjan Haase, de visionaire vakman achter Oakwell. Als mede-eigenaar brengt hij een schat aan kennis en ervaring in op maat gemaakte tafels. Hij denkt graag met u mee, staat open voor nieuwe ideeën en voorziet u van deskundig advies. Met zijn leiderschap gaan bij Gertjan vakmanschap en klanttevredenheid hand in hand.

Arnold-Jan van den Ende

COMMERCIEEL OOG
Maak kennis met Arnold-Jan van den Ende,  mede-eigenaar van Oakwell. Met jarenlange ervaring in de verkoop, heeft Arnold-Jan een sterk inzicht in de behoeften van onze klanten. Zijn warme persoonlijkheid en uitstekende relaties maken hem een onschatbare aanwinst. Arnold-Jan deelt graag zijn eerlijke mening en staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw behoeften.
oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-5.jpg
_JWP9639.jpg

VAKMANSCHAP, DUURZAAMHEID EN PERSOONLIJKE SERVICE

Bij Oakwell staat maatwerk centraal. Of het nu gaat om een unieke eettafel voor uw huis of een serie exclusieve tafels voor uw bedrijf, wij zijn toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de hoogste standaarden. Ons enthousiaste team van vakmensen staat klaar om samen met u de perfecte tafel te creëren die aan al uw wensen voldoet.

oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-6.jpg

TOEWIJDING 
AAN U

Bij Oakwell willen we meer zijn dan alleen een leverancier van meubels. We willen uw vertrouwde partner zijn bij het creëren van een leefruimte die aansluit bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Ontdek het vakmanschap, de exclusiviteit en de persoonlijke service van Oakwell - waar uw droomtafel werkelijkheid wordt.

oakwell-furniture-webbeeld-2024-over-oakwell-7.jpg

OAKWELL, WAAR UW DROOMTAFEL REALITEIT 
WORDT.

bottom of page